• No products in the cart.

beginnen

Ik ga beginnen met koolhydraatarm eten en nu?

Welkom op onze website! Waarschijnlijk heb je ons gevonden via onze Facebook groep “koolhydraatarm dieet met weekmenu”. De Facebookgroep functioneert als forum, overleg daar met elkaar, vraag tips en wissel ervaringen en recepten uit.
Hier vind je de uitleg over koolhydraatarm eten, heerlijke recepten en weekmenu’s en de handigste spullen om jouw eetwijze overal te kunnen uitoefenen.

Wat is koolhydraatarm eten?

De korte samenvatting: eet geen suikers en koolhydraten meer en je gaat in plaats van koolhydraten en suikers jouw vet verbranden. Maar lees je vooral goed in via onze kharma pagina, hier vind je een uitgebreide uitleg en antwoorden op veel vragen.

Webwinkel

Zoals je hebt gezien verkopen we hier ook bentoboxen en accessoires. Dit is de beste manier om de gerechten mee te nemen. Je steunt deze website ermee door er een te kopen en je zult er veel plezier mee hebben en gemak mee ervaren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ineke, MatthijsRitaZjenni en Carlie. Ineke is lang geleden begonnen met koolhydraatarm eten en is voedingsdeskundig. Ze bedenkt een groot deel van de recepten op deze website. Matthijs bouwt de website, Carlie, Zjenni en Rita beheren samen met Ineke de Facebook groep.

Monbento bentoboxen

Monbento bentoboxen