• No products in the cart.

Blog

Bentobox

Als je wil weten wat een bentobox is lees dan vooral verder. Je zal merken dat als je er eenmaal zelf aan begint je niet meer kan stoppen.

Voor je het weet maak je de lekkerste en mooiste Bento’s in een handomdraai. Leuk en lekker, maar ook heel gezond!

Banner1

Een bentobox is een Japanse lunchbox die bestaat uit meerdere lagen of vakjes zodat je maaltijd niet door elkaar husselt en de smaak goed bewaard blijft. Vaak mooi opgemaakt in verschillende kleuren, zodat het er mooi en lekker uitziet. Ook zit er een band om de lunchbox zodat hebt goed bij elkaar gehouden wordt.

Vroeger maakten de Japanners ze van bamboe, nu  de rest van de wereld, met name Frankrijk, de verenigde staten maar ook de rest van Europa steeds meer aandacht geeft aan een goede lunch zijn de bentoboxen, steeds populairder. Ook  worden ze steeds meer gemaakt van mooie materialen die in de vaatwasser en/of magnetron kunnen.

Wat kan je vinden op Gobento.nl?

Op gobento.nl verkopen we de producten van ander andere monbento. Dat zijn mooie lunchboxen met compartimenten, luchtdichte afsluiting en meerdere lagen. Daarnaast kan je verschillende accessoires vinden zoals saus en dressing cups en drinkflessen. Een van de grote voordelen van de monbento producten is dat ze BPA vrij zijn. BPA is een zeer toxische weekmaker die in ontzettend veel kunststof producten zit zoals de lunchboxen in de budget winkels en in landelijke huishoudelijke winkelketens.

Recepten op gobento.nl voor in de bentobox.

Regelmatig voegen we leuke en lekkere recepten toe op de website. Gewone maar ook koolhydraat arme recepten. Dit doen we vooral omdat we het leuk vinden maar ook ter inspiratie. De lunchboxen zijn bijna onmisbaar als je bijvoorbeeld koolhydraat arm, Atkins of Paleo eet, nouja, dat vinden we zelf dan 😉 Kijk hier voor de handige weekmenu’s die we hebben gemaakt of hier voor alle recepten op een rij.