Boodschappenlijst weekmenu 2
11 Comments
Deze lijst hoort bij weekmenu 2
Dag 1
- Zuivel: 1 ei – 115 gram Griekse yoghurt
- Groenten: 4 snoeptomaatjes – 1/4 komkommer – 2 stronkjes witlof – 1/2 avocado – 150 gram roerbakgroenten (zonder wortel)
- Vlees: 1/2 varkenshaas – 1/2 gerookte kip
- Houdbaar: notenpasta – 1,5 walnoot – 2 amandelen
Dag 2
- Zuivel: 2 eieren – 1/4 blok feta
- Groenten: 50 gram spinazie – 100 gram ijsbergsla – komkommer – 1/2 courgette – 1,5 tomaat – 8 champignons – eventueel zeekraal
- Vlees/vis: 50 gram Hollandse garnalen – 1 kipfilet – ontbijtspek
Dag 3
- Zuivel: 1 ei – 100 gram Griekse yoghurt – 125 gram crème fraîche – 50 gram belegen geraspte kaas – 1/2 bol mozzarella
- Groenten: blauwe bessen – 75 gram veldsla – 25 gram rucola – komkommer – 4 snoeptomaatjes – 125 gram andijvie
- Vlees: 1/2 kipfilet – ontbijtspek – 150 gram gekruid rundergehakt – 100 gram spekjes – eventueel wat plakjes kipfilet
Dag 4
- Zuivel: 2 eieren – Parmezaanse kaas – kruidenboter
- Groenten: komkommer – 100 gram rucola – 4 snoeptomaatjes – 200 gram verse of diepvriesspinazie
- Vlees: 75 gram carpaccio – 3 drumsticks – ontbijtspek
- Houdbaar: sesamzaadjes – balsamicoazijn – worcestersaus
Dag 5
- Zuivel: 1 ei – roomkaas – gorgonzola
- Groenten: 2 tomaten – ijsbergsla – 100 gram sla – 500 gram asperges – 1/2 doosje champignons
- Vlees: 1 biefstuk – 150 à 200 gram ham
Dag 6
- Zuivel: 2 eieren – roomkaas
- Groenten: 1 lente-ui – 1,5 tomaat – 1/2 avocado – 250 gram asperges – ijsbergsla – 4 grote koolbladeren (kool naar keus) – eventueel 1/2 rode peper
- Vlees: 50 gram ham – 200 gram gehakt
- Houdbaar: 1/2 blik gepelde tomaten
Dag 7
- Zuivel: 2 eieren – 100 gram Griekse yoghurt – crème fraîche – cheddar kaas
- Groenten: aardbeien – alfalfa – 200 gram boontjes of kouseband – 75 gram sla – komkommer – radijsjes
- Vlees: ontbijtspek – 150 gram rundergehakt – 1 kipfilet
- Houdbaar: zure zilveruitjes
Standaard
- Bouillonblokjes (Maggi) – citroensap – kappertjes – ketchup – ketjap – Kikkoman sojasaus Less Salt – knoflook – kokosolie of ghee – mayonaise – mosterd – olijfolie (extra vergine) – pijnboompitjes – room – roomboter – sambal – (rode) uien – witte (wijn) azijn
Kruiden en specerijen
- Vers: basilicum – bieslook – dragon – gember – rozemarijn – salie
- Gedroogd: citroengras – chilipoeder of gedroogd pepertje – gemberpoeder – Griekse kruiden – Italiaanse kruiden – kentjoerpoeder – kerriepoeder – knoflookpoeder – koekkruiden – komijnpoeder – laospoeder – nootmuskaat – rotikruiden – uienpoeder