• No products in the cart.

Blog

Boodschappenlijst weekmenu 4

Deze lijst hoort bij weekmenu 4

Dag 1

  • Zuivel: 100 gram Griekse yoghurt – 100 gram ricotta
  • Groenten: ½ avocado – 100 gram verse spinazie – 200 gram broccoli – 100 gram komkommer – 100 gram ijsbergsla
  • Vlees: 1 kipfilet – 75 gram grote garnalen – evt. 2 plakken ontbijtspek
  • Houdbaar: 1 zongedroogde tomaat – 3 halve walnoten – 2 amandelen – wasabi

Dag 2

  • Zuivel: 2 eieren – 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • Groenten: 100 gram taugé – 2 stronkjes witlof (± 150 gram) – 200 gram spitskool – 4 radijsjes – evt. 1 lente-uitje
  • Vlees: 100 gram rosbief – 1 kipfilet
  • Houdbaar: ½ eetlepel zwarte sesamzaadjes

Dag 3

  • Zuivel: crème fraîche
  • Groenten: 1 avocado – 50 gram sperziebonen – 200 gram komkommer – 75 gram champignons – 150 gram spitskool – 20 gram wortel
  • Vlees: 1 kipfilet – 150 gram varkenshaas – 50 gram (3 plakken) gerookte kip

Dag 4

  • Zuivel: 100 gram Griekse yoghurt
  • Groenten: 5 à 6 frambozen – 150 gram rode kool – 75 gram bimi – 100 gram taugé – 50 gram witte kool
  • Vlees: 100 gram boterhamworst – 3 drumsticks – 3 plakken ontbijtspek
  • Houdbaar: 2 grote zure augurken

Dag 5

  • Zuivel: ¼ blok feta – ½ bol mozzarella
  • Groenten: 100 gram komkommer – 5 snoeptomaatjes – 1 tomaat – ½ courgette – 1½ tomaat – 8 champignons – 100 gram sla
  • Vlees: 1½ kipfilet – 1 plak ontbijtspek – evt. 1 grillburger

Dag 6

  • Zuivel: 100 gram Griekse yoghurt – 50 gram ricotta
  • Groenten: 3 kleine aardbeien – 1 tomaat – 1 courgette – 200 gram bloemkool
  • Vlees: 3 plakken beenham – 1 kipfilet – 1 of 1½ slavink

Dag 7

  • Zuivel: 2 eieren – 2 eetlepels roomkaas – 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • Groenten: 1 lente-ui – 1 tomaat – ½ avocado – ½ stronk broccoli – 1 courgette
  • Vlees: 150 gram rundergehakt – 1 grill- of hamburger
  • Houdbaar: tomatensaus uit een kartonnen pakje – ketchup

Standaard

  • Citroensap – maggi bouillonblokjes – kip- of vleesbouillonblokjes – knoflook – uien – gember – ghee of kokosolie – mayonaise – olijfolie – witte azijn – pindakaas – sambal – Kikkoman sojasaus Less Salt of ketjap – room – roomboter

Kruiden en specerijen

  • Vers: dragon – salie – tijm – basilicum – rozemarijn – koriander – bieslook
  • Gedroogd: koekkruiden – nootmuskaat – knoflookpoeder – uienpoeder – za’atarkruiden – kerriepoeder – speklapjeskruiden – komijn – citroengras – laos – oregano – gemberpoeder – chilipoeder

 

 

 

COMMENTS

  • 31 januari 2019
    reply

    Erma Dommisse

    hoe kan je de verse kruiden vers houden?

POST A COMMENT

Beperkte verzending

Wegens de vakantie periode verzenden we tussen 16 en 30 augustus op maandag en donderdag de pakjes.

Liefs Ineke en Matthijs