• No products in the cart.

Blog

Japanse roerbak

Japanse roebak schotel met garnalen

Lekker makkelijk eenpansgerecht dat je ook gemakkelijk in 1 grote pan voor veel meer mensen kunt maken. En willen die er wel carbs bij, dan kook je er wat noodles of rijst bij. Japanse roerbak is lekker licht en heel gezond, maar vooral erg lekker.

Ingrediƫnten

  • 100 gram garnalen
  • 1 paksoi
  • 1 wortel
  • paar sojaboontjes
  • 1 teentje knoflook
  • halve komkommer
  • Evt gedroogd chilipepertje
  • scheutje olie

Bereiden

Snij de komkommer zaden eruit en snij ze in halve maantjes.  Pers de knoflook in de olie en meng met de garnalen. Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan. Snij de wortel, paksoi en roerbak de wortel en de harde stukjes van de paksoi.  Beetje zout en peper toevoegen en eventueel een gedroogd chilipepertje erbij. Rest toevoegen en nog even 2 minuutjes op hoog vuur roerbakken. Eet smakelijk.

COMMENTS

  • 5 maart 2020
    reply

    Erwin

    Heb het gemaakt met varkenshaasje wat ik nog overhad. Was lekker

  • 26 januari 2020
    reply

    Lisa

    Kan je ook iets anders doen dan garnalen mijn partner lust echt geen garnalen

  • 18 maart 2018
    reply

    Monique

    Kan ik in plaats van de sojaboontjes, tauge toevoegen?

  • 12 maart 2018
    reply

    Coby

    Waar kopen jullie die sojaboontjes? Bij de toko, ik neem aan dat het diepvriesboontjes zijn?

  • 30 november 2017
    reply

    Erna

    En wat doe je verder met de komkommer?

  • 22 september 2017
    reply

    Jet

    Okeej noem me maar blond is dit voor 2 personen?..boodschappen halen voor het weekend

POST A COMMENT