• No products in the cart.

Blog

Omelet wrap

eiwrap

Een makkelijk recept van Anky en geschikt om zelf aan te passen naar eigen smaak.

Ingrediënten

  • 2 eieren 0,0 khd – 160 kcal – 14,6 eiw – 11,6 vet
  • 25 ml slagroom (scheutje) 0,8 khd – 83,8 kcal – 0,5 eiw – 8,8 vet
  • 2 eetlepels roomkaas naturel 0,8 khd – 97,6 kcal – 3,0 eiw – 9,4 vet
  • 2 plakken ham 0,7 khd – 39 kcal – 5,5 eiw – 1,7 vet
  • 2 plakken kaas 0,0 khd – 150 kcal – 7,8 eiw – 12,0 vet
  • 25 gram rucola 0,0 khd – 5,8 kcal – 0,9 eiw – 0,1 vet
  • 4 cherrytomaatjes 3,2 khd – 24 kcal – 0,7 eiw – 0,6 vet
  • kruiden naar keuze
  • peper

Totaal: 5,5 khd – 560,2 kcal – 33,0 eiw – 44,2 vet

Bereiden

Eitjes klutsen met de slagroom en allerlei kruiden naar smaak en bakken in een beetje ghee of roomboter. Af laten koelen en beleggen met roomkaas naturel, ham, kaas, rucola, cherrytomaatjes en peper. Oprollen en klaar!

COMMENTS

  • 18 mei 2017
    reply

    Hanneke

    Was heerlijk! Ook heerlijk met smeerkaas ipv gewone kaas

  • 30 maart 2016
    reply

    martine

    Kun je de slagroom ook vervangen door kookroom?

  • 1 november 2015
    reply

    diana

    Dit hebben we vanavond gegeten, was heerlijk !!
    En zelf voor mijn man was 1 wrap meer dan genoeg.
    Echt voor herhaling vatbaar 🙂

  • 30 oktober 2015
    reply

    Sabrina

    Kan je deze ook koud eten als lunch? S ochtends maken en meenemen?

POST A COMMENT