• No products in the cart.

Blog

Pasta met cavolo nero

Koolhydraatbeperkt, vega, 2 personen 

Ingrediënten:

  • 150 gram TastyBasics pasta
  • 150 gram champignons of paddenstoelen
  • 1 ui
  • 2 teentjes zwarte knoflook (of 1 gewoon teentje)
  • 1 theelepel ghee of kokos/olijfolie
  • 200 gram cavolo nero
  • 100 ml bouillon
  • 1 theelepel (rozen) harissa of  beetje sambal
  • Parmazan

Zo maak je de pasta

Kook de pasta als aangegeven op de verpakking in ongeveer 12 minuten gaar. Ondertussen snipper je de ui en knoflook fijn. Laat de ghee of olie in de pan warm worden en fruit de ui en knoflook aan. (Heb je zwarte knoflook, voeg die dan pas als laatste toe als je alles klaar hebt gemaakt.) Voeg de champignons of paddenstoelen toe en bak ze tot ze lekker bruin worden. Voeg dan de cavolo nero toe en roerbak deze in 3 minuutjes gaar. Voeg de bouillon en de harrissa toe (en evt de zwarte knoflook) En laat het geheel nog even 2 minuutjes pruttelen. Is het te dun, voeg dan wat kaas of een eigeel toe om het te binden.

Giet de pasta af en schep de groenten erop.
Afmaken met nog wat geraspte parmazan.
Kun je niet zonder vlees, dan kun je er een stukje naast eten.

TastyBasics pasta bevat 60% minder koolhydraten dan reguliere pasta. Dit komt neer op ca 18 Kh per portie.TastyBasics pasta bestaat uit peulvruchten, tarwe-eiwit, ei en haver.

POST A COMMENT