• No products in the cart.

Webshop

Het Keto Dieet

 22.50 Inc. Btw

  • 150 verschillende recepten
  • Koolhydraat arm dus aansluitend bij de weekmenu’s
  • Van foodblogger Martina Slajerova

Uitverkocht

Beschrijving

Het keto-dieet’: meer dan 150 recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid

Hou je van een paleo-vriendelijk, koolhydraatarm of suikerarm eetpatroon en wil je je stofwisseling dat extra duwtje geven om gewicht te verliezen? Dan is Het keto-dieet perfect voor jou.

“Door het volgen van een koolhydraatarm paleo-dieet blijf ik op een gezond gewicht terwijl ik goed eet en bovendien inspireert het me om recepten te ontwikkelen. Mijn recepten zijn granen-, suiker- en glutenvrij en bij veel gerechten bied ik zuivelvrije alternatieven. Ik kies altijd voor biologisch vlees en grasboter, rauwe, hormoonvrije zuivel en gezonde vetten zoals kokosolie.” – Martina Slajerova

Martina Slajerova, oprichter van de KetoDiet-blog, schreef met Het keto-dieet een praktische handleiding voor een ketogene levensstijl, met daarbij meer dan 150 recepten. Maak zelf je ketobroodjes, je hazelnootpasta of ketchup. Ontbijt met Spaanse eieren, serveer norirolletjes met zalm als hapje, vul een avocado met kipkerrie, maak een romige bloemkoolsoep met chorizo, Aziatische visballetjes met zoete chilisaus, gehaktpasteitjes of kalkoenburgers met komkommersalsa. Eindig in stijl met een double chocolate muffin.